Det skal blive til en Mary-hue med pom-pom af skind

Så fik jeg lukket af til en hurtigt strikket Mary Hue i noget lækkert, lidt kraftigt garn.

mary hue

Den skal selvfølgelig have en pels-pom-pom, men jeg bryder mig ikke om kunst-pels, og jeg synes, at en pom-pom i f.eks. rævepels er vildt dyr – næste 200 kr!

Så jeg vil prøve at lave en pom-pom af lidt af dette lammeskind. Det er et 2 gange klippet lammeskind, og det virker bare blødt og lækkert. Jeg har set sted, at man kan skære/klippe en cirkel og ri en tråd rundt, som trækkes sammen, så er der en pom-pom, som man kan sy i toppen af huen.

Det skal prøves, men først skal huen vaskes. Den passer for resten udmærket! Og det ser ud til at vejrudsigten siger snevejr, så kan jeg nok få brug for at varme ørerne.

6 tanker om "Det skal blive til en Mary-hue med pom-pom af skind"

 1. Hei!
  God jul! Skinn syr du best med ei skjærnål, den er trekanta i tuppen. Bruk gjerne litt tykkere tråd, lin eller syntetisk. Veldig god lue til Victor.
  Helsing Sigrun.

 2. Hej Hanne
  Fin hue du har strikket.
  Jeg har ikke selv prøvet at lave pom-pom i skind, men har set en anvisning på hvordan man laver en i et TV program fra Skals Håndarbejdshøjskole, de laver den ud af et rombe formet stykke skind, det kan ses på dette indslag, ca. 14½ minutter inde i programmet.
  http://www.tvmidtvest.dk/nettv/?id=32872
  Der er en hel serie programmer fra Skals, rigtig interessante udsendelser om forskellige håndarbejder.
  Mange hilsner
  Sonja L

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *