Nu er den nye puttetæppeblok officiel

2015 blok 14

Oj – vi har haft travlt! Med at sy eksempler på blokke efter det nye puttetæppemønster for 2015 “Møllesti”. Det er jo spændende, hvad tæppetanterne synes om det mønster, vi har valgt i år.

2015 blok 5

Vi har i år valgt en blok, der er nem at sy på både maskine og i hånd, og som ikke har så meget hvidt, som de tidligere år. Der er nogen, der har ønsket mindre hvidt, og andre, der synes, det er upraktisk til børn. Og det skal jo heller ikke være det samme.

2015 blok 19

Denne blok kan sammensættes af forskellige farver efter de anvisninger, vi har skrevet i mønsteret. Jeg har selv syet flere af eksemplerne og synes, det er sjovt at finde de stoffer, der passer sammen.

2015 9 blokke

Jeg er ved at sy blokke til et helt tæppe i blå farver, det kan komme til at se ud nogenlunde som disse 9 blokke – jeg synes, det er flot!

Som sædvanligt kan man købe mønsteret ved at sende en frankeret svarkuvert + 20 kr i frimærker til én af os i styregruppen, eller købe det på en af de messer, vi deltager i.

Se: http://www.puttetaepper.dk/

2015 blok 12

Jeg glæder mig så meget til at se, hvad der bliver syet rundt omkring af dejlige tæpper og enkelt-blokke efter dette mønster!

2015 blok 7 karin

Og ved midnat afgøres gættekonkurrencen om, hvor mange blokke, vi har fået ind, syet efter mønsteret for 2014 “Syskrin” – det er virkelig spændende, for gættene ligge så langt fra hinanden, at vi kun kan sige: der er nogle, der er super optimistiske – og der er nogen, der er mere beskedne på Projekt Puttetæppers vegne.

Vi kan selvfølgelig se nu, hvor det bærer hen ad, men der kan stadig blive flere – og jeg røber ikke noget!

En tanke om "Nu er den nye puttetæppeblok officiel"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *