Kludekoner.dk

Jeg har i meget lang tid fået klager over, at nogle ikke modtager mit nyhedsbrev fra min hjemmeside www.kludekoner.dk som udelukkende er et galleri med billeder og få fakta om hvert billede af patchwork eller strik. Det er så ærgerligt, fordi der er så mange tilmeldt, at nogle ikke modtager det af grunde, som vi (min søn som er webmaster og jeg) ikke kender og ikke kan finde ud af.

Jeg har for meget nylig sendt en mail til dem, der står som tilmeldt, men ikke godkendt, at de kan bekræfte i en mail til mig, at de gerne vil modtage nyhedsbrevet, for så kan jeg godkende dem manuelt og i givet fald dokumentere, at de selv har ønsket det.

Det er der nogle få, der har gjort, og jeg håber, at de nu får nyhedsbrevet. Andre har jeg ikke hørt fra, og hvis de ikke svarer i løbet af et par uger, bliver deres foreløbige tilmelding slettet.

Desværre ved jeg også, at en del af dem, der står som godkendt – og nogle har stået der meget længe – heller ikke modtager nyhedsbrevet – muligvis fordi det opfattes som SPAM af deres IT-udbyder. Jeg har selv været én af dem! Jeg står nemlig selv som modtager, som kontrolforanstaltning. Efter at have modtaget nyhedsbrevet i flere år, fik jeg det pludselig ikke mere.

Nu har jeg lavet et forsøg: jeg har afmeldt mig – og så tilmeldt mig igen. Og HURRA! det virker. Jeg har lige sat et nyt billede ind – og fik omgående en mail med oplysning om nyt billede + link til hjemmesiden.

Det kan jeg så foreslå andre fremover. Og hvis man ikke ved, hvordan man afmelder sig, kan man sende mig en mail, så sletter jeg vedkommende. Men man skal selv melde sig på igen efterfølgende, jeg kan ikke lovligt bestille nyhedsbrev til andre.

Jeg har ikke tal på, hvor mange, der får nyhedsbrevet, men det er mange hundreder. Og så vidt jeg ved, er det også Danmarks største patchwork galleri med meget, meget forskellige billeder, som mange finder inspiration i. Det startede beskedent med billeder af patchwork, som jeg selv syede – og lidt strik – men nu er de mange forskellige patchworkeres små og store ting, der er billeder af (med tilladelser), der er ca. 6000 billeder, selv om jeg sletter nogle af dem engang imellem.

Det sjoveste er næsten, at der også er rigtig mange fra mange forskellige andre lande, der besøger siden. Jeg undrer mig over, hvordan de finder frem til Kludekoner.dk?

5 tanker om "Kludekoner.dk"

    • Hej Hanne. Webmaster her.Jeg har haft kigget i databasen og har ikke kunnet finde en registrering på fam@markvej.dk
      Jeg har derimod fundet en på mailadressen hannehavsted@gmail.com.
      Denne registrering var aldrig aktiveret så enten har du ikke fået velkomstmailen hvor du skulle trykke på et link for at aktivere, eller også har du glemt at aktivere.
      Den var samtidigt oprettet hvor du kun ønskede at se få nyhedsbreve ved en enkelt af kategorierne.
      For ikke at risikere at blive beskyldt for at sende spam mails er det vigtigt at folk trykker på aktiveringslinket i den mail de får ud når de opretter sig.
      Det betyder også at det ikke er så heldigt at jeg manuelt godkender folk.
      Jeg har derfor slettet din registrering og skal bede dig gå ind og oprette dig igen på kludekoner.dk forside. Hvis du ikke får aktiveringsmailen må du meget gerne skrive herinde så skal jeg se hvad jeg kan gøre.

      mvh Nicolaj

  1. Kære Hanne
    Jeg savner dine nyhedsbreve, som jeg har fået i flere år, og vil derfor meget gerne tilmeldes igen.
    På forhånd tak.
    Hilsen
    Margrethe

    • Kære Margrethe, jeg savner også nyhedsbrevene! Jeg håber, at de kommer i funktion igen, men der bliver ikke sendt nogen – og er ikke blevet sendt nogle nyhedsbreve i 1½ år pga en alvorlig fejl i systemet! Men du kan jo altid gå direkte ind på http://www.kludekoner.dk – jeg sætter nye billeder på et par gange om ugen. Hilsen Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *