Start på “HANNE’s sommer DHU”

Den sædvanlige gratis sommerspøg fra HANNE’s Patchworkbutik i Vejerslev, som rigtig mange deltager i hver sommer, er startet, og jeg er med igen-igen.

del 1 stof 4

Jeg fandt stofferne frem i går, og fik tegnet og klippet skabeloner til den første del, hvor alle “figurer” skulle beklædes med samme stof = det, jeg havde valgt som stof nr 4.

HANNE har selvfølgelig nogle tilbud på forskellige kits, som er tilpasset mønsteret, men jeg har rigeligt at vælge imellem, og man får fra starten oplyst, hvor meget, der skal til, af hvert stykke.

Det er jo noget sjovt noget med sådan en “Mystery”, hvor man ikke aner, hvad det skal blive til! Men der er MANGE, der er med, og man kan på en gruppe på Facebook stille spørgsmål og vise billeder, så der sker noget omkring sytøjet i de 6 uger, der er sat af til det – eller hvor længe man nu er om det

del 1 stof 4 trekanter

Netop på den gruppe (og mange andre steder) lægger jeg mærke til, at mange lader “snipperne” i hjørnerne være alt for lange, når de syr “over pap”, som der er lagt op til her. Det kommer til at fylde for meget og være i vejen, så jeg har for mange år siden vænnet mig til at klippe de snipper af ca 1 cm fra figuren. Jeg har fået en dårlig vane: jeg kan ikke lade være med at gøre opmærksom på det, når jeg ser det, og jeg tror nok, der er nogle, der synes, jeg er for geskæftig og blander mig i noget, der ikke kommer mig ved, men det er jo for at lære fra mig og gøre det nemmere for dem. Så kan de jo fortsætte, som de vil, eller give sig selv en ny, god teknik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *