For pokker da også..

..nu gik det så godt efter den omgang massage, jeg fik i sidste uge, men i dag er det helt galt igen i skuldrene.

Desværre har jeg vist selv været ude om det! Da jeg fik tænkt mig om, kom jeg i tanker om, at jeg løftede en meget tung kasse med stof ud af bilen i går, og selv om jeg måtte opgive at bære den ind og hentede sækkevognen, så havde jeg jo løftet på den, og måtte også flytte på den i arbejdsværelset. Det skulle jeg ikke have gjort! Så nu står den på smertestillende – Panodil! som er det stærkeste jeg må få, de kloge hoveder har fundet ud at advare imod Ibumetin/Ibuprofen, som man ikke må få mere, hvis man er over 65!

Nu ved jeg, hvem der kan hjælpe, og så må jeg have mere massage, hvis det ikke bliver bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *