Færdig med Træf-blok-tæppet 2014

1508 hanne schrøder træf-bloktæppe

Så blev jeg færdig med at quilte det tæppe, jeg har syet af de 24 Træf-blokke, jeg vandt på Træf i Odense for knap 1 år siden + 6 ekstra, som jeg har syet for at få tæppet stort nok. I forvejen var de 4 af blokkene nogle, som jeg havde syet, og de 20 er syet af andre efter det mønster, som var Træf-blok 2014.

Blokkene afleverer man i en kasse på Træffet, og de bliver så samlet og vist frem, hæftet på et stykke stof eller vlies, så de illuderer et tæppe, som noget af det sidste på Træffet søndag eftermiddag. En blandt publikum udpeger én blok, og den, som har sit navn bag på den blok, har vundet alle blokkene i det tæppe. Der var kun 2 “tæpper” sidste år, så jeg var heldig, at det var én mine 4 blokke, der blev peget på!

Jeg synes, det er et sjovt og glad tæppe, og når det har været med på Træf i år for at blive vist frem, bliver det et puttetæppe og givet til et barn på et julemærkehjem.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *