Travl dag med mange aktiviteter

Det er godt at have styr på kalenderen sådan en dag som i dag.

Jeg havde en aftale med min læge kl. 10, jeg skulle have besked om en kontrol som var i orden.

Så var jeg på Depotgården et par timer, jeg vidste, at Laila har quiltet et meget flot tæppe, som er en donation, der var lige klar til at quilte.

fluing geese quiltet af laila

Her er tæppet, som Laila quiltede i går, prøv at se tættere på, hvor flot, hun har “doodlet”, det ser godt ud – nu er det så (igen) mig, der syr lukkekant på:

fluing geese quiltet af laila detail

Det blev kun til et par timer og lidt frokost, jeg havde nemlig en anden aftale kl 13.20 med min nye øjenlæge, og den var jeg lidt spændt på, efter at optikeren og øjenlægens vikar ikke var enige om, hvor godt eller skidt mit syn er. Og den “Grønne stær”, som jeg har haft i mange år, skulle også kontrolleres. Alt var helt i orden, jeg fik en god forklaring og demonstration af hvad “grøn stær” er og fik at vide, at det ser helt fint ud, og at mit syn er 100% på det ene og 80% på det andet øje, så der er heldigvis ikke noget at bekymre sig om. Jeg skal bare fortsætte med at dryppe øjne hver morgen, som jeg har gjort nu i 12 år, og så komme til kontrol hvert ½ år. Det var dejligt at få det at vide, og synsprøven var perfekt!

Jeg skulle skynde mig hjem, for jeg havde en aftale mere i dag, hvor en tæppetante fra Thisted, som skulle på disse kanter i dag, ville komme og aflevere tæpper!

8 flotte puttetæpper kom hun med – det er da fantastisk!

Og i morgen kommer der 2 puttetæppe-søstre fra Sæby og Skagen med tæpper – der sker rigtig meget lige nu.

Jeg tror kameraet kommer på overarbejde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *