Godt lys er guld værd

lys

Det var dejligt! Søn og sønnesøn kom lige og installerede et nyt loftslys i arbejdsværelset – det var tiltrængt! Hvordan har jeg kunne undvære det i 2 vintre?

Det er jo oprindeligt soveværelset i huset, men fra starten fik jeg det indrettet som arbejdsværelse, mens jeg godt kan nøjes med det lille værelse som soveværelse. Og det er så godt indrettet – men med søvnig “sovekammer-belysning”!

Nu er der 3 LED-lys på en skinne, de kan vendes og drejes, som det passer bedst, og hvis det viser sig at være for lidt, kan der sættes en skinne mere op.

Med Christians hjælp kan sønnen godt klare at sætte det op – selv om mor’en så står med hjertet op i halsen af angst for, at han skal falde, når han bruger begge hænder og ikke har krykkerne at støtte sig til.

Dejligt med hjælp – igen: hvor var det godt, jeg flyttede her til! Også selv om der er blevet meget langt til kirkegården, hvor jeg for første gang ikke kørte hen i dag på Sørens fødselsdag. Han ville have forstået det – det er jeg sikker på. Jeg har hele tiden haft det sådan, at det er ikke dér, han er – det er i mit hoved!

En tanke om "Godt lys er guld værd"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *