Dårlig service hos Post Danmark

Når man sender et brev til 40 kr (vægt mellem 250 og 500 gram) og poster det i god tid inden post kassen tømmes – så burde det komme frem dagen efter indenfor landets grænser – ikke?

Det gjorde mit fødselsdagsbrev til min svigerdatter ikke – det er jeg virkelig arrig over!

Og nu er jeg så spændt på, om det overhovedet kommer frem! For jeg har for nogle år siden oplevet, at en brevpakke med en strikket cardigan til samme adresse “forsvandt”, og Post Danmark forsikrede 14 dage efter om, at den ikke var nogen steder trods efterlysning.

Samme dag, som jeg fik den besked og bandede over den postfunktionær, der muligvis havde foræret sin kone en flot trøje – ja så dukkede den på mystisk vis op alligevel!

ØV! Ikke mindst ØV, fordi forlanger så meget i porto! Og det er altså ikke ude på landet eller en lille ø, adressaten befinder sig, men i København området!

6 tanker om "Dårlig service hos Post Danmark"

  1. Post Danmark = dårlig service.
    Jeg bruger altid guloggratis porto. Der er aldrig nogen problemer, da du for en kvittering. Så det kan jeg kun anbefale at bruge

  2. Hej Hanne
    Jeg kan godt forstå du er sur – det ville jeg også være – og så vil jeg anbefale at du går på Post Danmarks Facebook side og sætter din klage offentlig på deres side – det har jeg lige med god effekt afprøvet hos Telenor. Jeg ved godt at det kommer kuverten ikke rettidigt frem af – men det kan måske være med til at ruske lidt op i dem.
    Der er en grund til at Post Danmark er så dyr i porto – de har pligt til at komme overalt hver dag – det har de andre jo ikke – og derfor skal de selvfølgelig også overholde dette.

  3. Når man betaler for en vare der ikke bliver leveret, skal man have pengene tilbage. Kontakt evt. forbrugerklagenævnet hvis Postdanmark ikke vil betale de penge tilbage du ikke har fået leveret din post for. De skal bare have på nakken, når nu alle skal rette sig ind efter dem og flytte postkasser ud til vejen for at man overhovedet kan få sin post.

    • Det er ikke Post Danmark, der har besluttet, at brevkasser skal være ved skel, men Folketinget og loven er vedtaget med stemmer fra bla. DF.

  4. Det er til at blive arrig over… jeg vil sige som Merete: Guloggratis porto. Sidst jeg skulle sende en pakke gav jeg 68 kr i porto. ved post Danmark plejer jeg at gi 102 kr. for det samme. Du opretter dig og så printer du selv en label ud og limer på pakken. det kan anbefales. Håber nu alligevel pakken når frem til fødselaren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *