De er go’e !

muffins

Vi har fællesspisning i aften i Byhaven, og denne gang er jeg én af de 2, der arrangerer, hvilket vil sige bestemmer, hvad kogekonen skal servere for os af dejlig mad, dækker bord og står for oprydning bagefter.

Jeg skulle bl.a. sørge for småkager til kaffen, men jeg er ikke så vild med færdigkøbte småkager, så jeg syntes, det var en god lejlighed til at bage selv – det gør jeg ikke så tit mere – så jeg ville prøve en ny opskrift, jeg har fået for nylig. Det er fra et ugeblad, og de er meget lækre: Muffins med kokosmel, hakket chokolade og hakkede nødder. De er rigtig lækre – og så er der for resten ingen mel i, så de kan også nydes af glutenallergikere – hvis der skulle være nogen af dem.

2 tanker om "De er go’e !"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *