Sidste udstilling i år!

Mon jeg er ved at blive for gammel til “ræset”? Det er så sjovt og hyggeligt, men der er hårdt arbejde ved disse udstillinger, hvor meget skal gøres klart og pakkes sammen forinden – meget skal stilles an, for at det ser spændende ud – der skal snakkes med mange mennesker (det er virkelig hyggeligt) – der skal tages ned og pakkes sammen igen – og pakkes ud og lægges på plads! På 2 dage!

Jeg bliver træt! Indrømmet! Men det er også dejlige oplevelser, derfor gør jeg det gerne.

Men nu er der ikke flere udstillinger på bedding før til foråret – og det er vist meget godt.

Så kan vi stille og roligt sy flere tæpper, som nu lysten er til det – og aflevere dem hen ad vejen.

Vi har bevidstheden om, at alle 4 julemærkehjem har lager, så de kan dele tæpper ud til alle de børn, der har ophold på hjemmene – og det er dejligt.

Denne weekend var ingen undtagelse: vi fik 14 flotte tæpper med hjem + 1, der blev givet videre til Mødrehjælpsgruppen, fordi det ikke var så stort. Så nu ligger der igen en stak tæpper på min sofa (incl. de tæpper, der blev udstillet), og ligeledes en stak i Nyborg, foruden alle de toppe og blokke, som vi er ved at organisere ud til “monteringstanterne” til at lave flere tæpper af.

Men der var jo mange, mange andre dejlige patchworktæpper mm at kigge på i Horsens i weekenden, og jeg har en masse billeder med hjem.

Her kommer billeder af 15 specielle tæpper, som er en serie, der hedder “Harmoni”. Tæpperne er syet af 15 medlemmer af Vitus Bering Quilters efter givne mønstre, men med individuelle stoffer, i løbet af 1 år. Og tæpperne bliver derved meget forskellige og alligevel lig hinanden:

Anni Outzen Birgit Møller Edith Sørensen Elsa Nielsen Else Marie Andersen Gitte Møldrup Hanne Hjesing Henriette Gadeberg Jane Gadeberg Jonna Rasmussen Kaja Wittorff Ketty Højsgaard Lene Hansen Mie Madsen Pia Jensen

2 tanker om "Sidste udstilling i år!"

  1. Fantastisk flot udstilling, det lignede jo Aladdins hule ! Også fantastiske tæpper du viser her. Utroligt så forskellige de ser ud, selv om det er samme mønster. Tak fordi du deler alle disse flotte tæpper med os andre. Synes I gør et fabelagtigt arbejde ved at sy og strikke til Julemærkehjemmene. Hatten af for jer alle sammen. Mange varme hilsner til dig og alle de andre tæppetanter og strømpestrikkere fra

    fru Jensen
    Gudhjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *