Hans første…

…loppe, så vidt mig bekendt, drillede Diki i nat, så jeg vågnede flere gange, fordi han kløede sig voldsomt! Og ganske rigtigt – et eftersyn tidligt i morges gav resultat, og en fræk lille sort fyr måtte lade livet mellem mine fingernegle!

Men der kunne jo nemt være flere, og æg måske, så det er heldigt, at den lokale dyrlæge har butik, der har åbent om lørdagen, så der blev hentet piller til 3 behandlinger. Og en leverpostej til at camouflere den med! Det gik fint.

Jeg havde faktisk planlagt vaskedag i dag, så den klarede vi derefter. Han er heldigvis blevet meget bedre til at acceptere at blive børstet, så ritualet er:
børstning, vask med shampoo, skyl med conditioner, frottering med 2 store håndklæder, føntørring og børstning samtidig (det kan han godt li’) og så frisering igen.

Det er lidt hårdt for min ryg at vaske ham i brusekabinen, men jeg har ham på arbejdsbordet på et tæppe, når han bliver fønnet og børstet, og han er blevet mere rolig, så det er ikke den kamp mere, som det var tidligere.

101015 lækkermåsOg nu er han så lækker blød og duftende, at det er en fryd!

3 tanker om "Hans første…"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *