Kreative dage i Fredericia

Jeg var på en hurtig visit i morges på den stand, som Dansk Patchwork Forening har på Kreative dage i Fredericia. Jeg havde lovet at hjælpe med et tæppe til at pynte op med – kun ét, havde de bedt om. Men jeg ærgrede mig over, at jeg ikke havde taget flere med, for det så da for tomt ud – så jeg kunne lige nå at køre hjem og hente nogle flere! Det pyntede – og jeg tror også godt, de kunne se det. For selv om det er en beskeden stand, så må der jo godt være noget at kigge på!

Der kom et hold lokale patchworkere, som sidder der i dag og syr, og så vidt jeg har forstået, kommer der andre lørdag og søndag.

Søndag deltager jeg, hvor jeg vil demonstrere japansk foldeteknik.

Det er godt nok en kæmpe stor messe med alt muligt til kreative sysler – man skal have god tid for at se det hele. Flot!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *