Julemarked på Depotgården

Julestemningen var der ikke noget i vejen med, da Depotgården holdt julemarked i dag i dalende (ikke voldsom) sne! Og heldigvis kom der mange mennesker, og der blev også købt af de ting, som medlemmerne havde til salg.

depotgågen 2

På Tekstilværkstedet var der nogle, der solgte strikkede trøjer, huer og vanter, mens andre viste frem af, hvad vi laver i patchwork, og hyggede os!

depotgågen 1

Laila havde gang i quiltemaskinen og fik ikke mindst bevågenhed fra imponerede besøgende af hankøn!

depotgågen 3

Et puttetæppe var gjort klar til dagens demonstration..

depotgågen 4

..og det blev færdigt til at sy lukkekant på (af mig som sædvanligt 😉 )

depotgågen 5

Laila havde et privat tæppe i reserve, som hun også fik begyndt på..

depotgågen 6

..smuk quiltning!

Det var en hyggelig dag!

Vel hjemkommet og efter tur med Diki ville jeg gøre mine udendørs vandhaner klar før den bebudede nattefrost = lukke dem for vinteren. Men jeg måtte have hjælp til den ene af dem, som simpelthen ikke kunne lukkes effektiv. Det endte med, at ikke bare Christian, men også hans far kom til hjælp. Jeg græder indvendigt, når jeg ser, hvor svært det er for ældstesønnen at komme ned i gulvhøjde og op igen, for at hjælpe mig med den slags. Men han klarer det, og det lykkedes ham også at finde hanen til det udendørs vand inde i et skab og få lukket helt af.
Det er SÅ uretfærdigt og ufortjent, at han skal have det sådan, og at hans “sager” både med erstatning, med dagpenge, arbejdsprøvning, kørekort og invalidebil tager så utrolig lang tid – ikke uger, måneder – nej: år!

Men han hjælper sin mor, det bedste, han kan!

En tanke om "Julemarked på Depotgården"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *