Fødselsdagsgave = en stor bunke sten!

Fødselsdagsgaven til Victor fra hans faster blev afleveret, da vi var på restaurant Asian i går. Faster Helle gav ham først én sten ad gangen, skjult i hånden, med en lille historie til hver – startende med en sten med et flag…

flag…og derefter den næste: at som hun havde skrevet i brevet til fødselsdagen, var gaven for stor til at komme i postkassen = stenen havde en postkasse påmalet! Derefter fulgte flere andre, og Victors øjne blev større og større! Det var spændende.

postkasse

Til sidst kom en hel sæk på bordet, fyldt med sten! Mor hjalp med at finde dem frem.

300116 victors sten 1Alle sten var fine, glatte i facon, påmalede med et motiv og lakerede mange gange, så de kan holde.

300116 victors sten 6Meget, meget spændende og gode til at få fantasien til at blomstre.

300116 victors sten 4Stenene kan bruges som spil: hvilken sten passer til hvilken eller til flere?

300116 victors sten 2Kan du finde sten med rødt på? Er der sten med dyr? Osv. Faster har malet dem alle sammen i hånden og lakeret dem mange gange, så de kan holde til at blive leget med:

300116 victors sten 5Victor var straks i gang med at lege med dem.

300116 victors sten 7Der var 63 fine sten, og “man kan ønske sig flere” – siger Faster!

7 tanker om "Fødselsdagsgave = en stor bunke sten!"

    • Hej Mette. Tak for ros. Jeg bruger noget der hedder Make Make. Du kan Google det. Det er det mindst giftfri. Stenen kan stå ude eller inde når den er lakeret med dette.

    • Velkommen på bloggen, Gitte. Det er min datter, der maler sten, jeg ved ikke noget om farverne, men hvis hun læser dette, vil hun måske give et tip?

      • Hej Gitte.

        Jeg maler med tuscher. To forskellige mærker; Posca der kan købes i bla Bog & Ide forretninger (men er meget billigere ved køb fra netbutikker jeg gerne lægger links ud til). Det andet mærke er Molotow. Disse tuscher er lidt dyrere generelt, men absolut bedre rent farvemæssigt. Større dækkeevne og større farveudvalg. Molotow kan man også købe refill til. Hvis man bliver rigtig glad for hobbyen, kan man også blande sine egne farver i Molotow.
        Disse købes nemmest på nettet. Dog har enkelte forretninger i Kbh dem i fysisk butik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *