Når man vil, så kan man..

..bruge en hammer, en tommestok og et par små søm!

Det er jeg ellers ikke meget for, og jeg er ikke god til det.

Men nu havde jeg sat mig i hovedet, at nogle af de billeder, jeg ikke har haft fremme i de 3 år, jeg har boet her + ét, som jeg lige har fået som stærkt ønsket fødselsdagsgave, skulle op og hænge, selv om min vægplads er noget begrænset. Jeg har gået og funderet over, hvor og hvordan, de skulle hænge, og her er resultatet af de første 3.

billeder 1 400Jeg er meget nostalgisk! Og her er min familie i 3 udgaver. Alle 3 billeder viser den aktuelle familie på det tidspunkt, hvor billedet er taget:

billede 1 1956 500Øverst 1956 i Kerteminde – Far, Mor og 4 døtre, da yngste søster var blevet spejder, som Far havde været siden han var 12 år og vi andre fra vi var 8. Mor har aldrig været spejder, men har altid bakket op!

billede 1 1982 500I midten 1982 i Kerteminde – Far (½ år før han døde), Mor, 4 døtre, 3 svigersønner og 6 børnebørn.

billede 1 2016

Nederst 2016 i Kerteminde – 3 af døtrene, 1 svigersøn (Far og Mor, 1 datter og 2 svigersønner er her ikke mere), 6 børnebørn, de 4 med mand/kone og ialt 7 oldebørn + 3 Tibetanske Terrier ikke at forglemme.

Det er de eneste billeder, hvor der ikke mangler nogle af dem, der kunne være til stede – og hvem ved, hvem og hvor mange, der kan være med næste gang?

Ren nostalgi! Jeg elsker det, og nu hænger de 3 billeder i min entré, hvor jeg går forbi dem mange gange om dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *