Mors dag og skattejagt!

Løjerne var ikke forbi. Mors dag faldt dagen efter den fantastiske bryllupsdag, og startede med, at ældstesønnen tidligt om morgenen – lige hjemkommet fra en stor brand (han er deltidsbrandmand), hvor politiet måtte gribe ind for at brandfolkene kunne komme til at redde beboerne – ringede og fortalte, hvilken skuffe, jeg skulle åbne og kigge i for at få hans gave til mig:

morsdag-troldekugle

En Troldekugle til mit armbånd, formet som en dobbelt løve – hanløve på den ene side og hunløve på den anden.

 

 

 

Da jeg havde været ude at gå med Whisky, kom blomsterhandleren med en stor, hvid orkidé fra yngstesøn (min yndlingsblomst i potteplanter):

morsdag-orkide

Og så blev jeg sendt ud på skattejagt, startende med en e-mail med et billede af en blomst på badeværelset, med videre spor til flere forskellige steder i huset, bl.a. under Sørens isterninger i fryseren og i børnenes legetøjsskuffe i gæsteværelset, inden jeg så til sidst fandt en pakke under en madras!

morsdag-stof

2 stk. stof af Kaffe Fassett’s nyeste design fra datteren! Hun ved godt, hvad jeg blir glad for. Svigersønnen havde lavet skattejagten rundt i huset om lørdagen, mens hun lavede mad, og jeg bare troede, at han gik og tog billeder til et lille album fra dagens begivenheder!

Jeg har allerede en idé til, hvad det stof skal bruges til – nu får vi se! Som de da kan, de børn! Tusind tak!

090509-roser-vase

Det lykkedes mig i går, da jeg fik ro på, at få den flotte buket roser lirket ned i min Mormors fine gamle vase, hvor de står så flot, den passer perfekt og klæder roserne bedre end den sorte spand! De er SÅ smukke! Nu kan man jo ikke se buketten helt realistisk på et billede på skærmen, som min nabo sagde: den er selvfølgelig meget smukkere i virkeligheden! Man kan f.eks. ikke se, at den er 75 cm høj!

Og Søren har det meget bedre. Den nye medicin-docering ser ud til at virke efter hensigten. Hjemmesygeplejersken har lige været her efter nogle fridage, og hun kunne tydeligt se og høre, at han er meget mere klar og har glimt i øjnene. Det er dejligt!

4 tanker om "Mors dag og skattejagt!"

  1. hej Hanne

    Ja nyd nu lidt at det er dig som er i centrum og at Søren har det bedre. Vi glæder os meget til at se hvad du skal bruge det flotte stof til…..
    Hilsen Hanne

  2. wow! dine börn er da nogle helt specielle! sikke dog nogle dejlige gaver, igen igen! yndigt at Sören föler sig bedre tilpas.
    kh.fra Island
    Frida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *