2 meget forskellige puttetæpper

Det er noget af det sjove ved Projekt Puttetæpper – at de kan være så forskellige og så fine på hver sin måde.

Jeg blev færdig med at quilte det tæppe, jeg begyndte på i går aftes, efter at håndboldkampen var slut – jeg tror, jeg havde en masse energi, der kunne bruges fornuftigt!

Og i dag på Depotgården har jeg syet lukkekant på. Så nu er det færdigt.

1608 blok 2016 anne grete melton hansen og hanne schrøder

Det er et temmelig typisk puttetæppe, blokkene er syet efter årsmønsteret for 2016 “Georgia” af en begynder, som har sendt os blokkene og en plan over, hvordan hun synes, det skal monteres. Jeg har skåret blokkene til og monteret det som ønsket, quiltet det og syet lukkekant på. Dejligt samarbejde mellem 2, der aldrig har set hinanden – og med et godt resultat!

Mens jeg var på Depotgården, kom Gerda, som er tæppetante, efter aftale og afleverede et meget sjovt og fint tæppe, hun selv har syet fra start til slut – man kan godt se, at Gerda er kunstmaler + patchworker:

1608 gerda svensson

Det er sådan et fantasi-tæppe med mange detaljer, som jeg er helt sikker på, at et barn bliver meget glad for.

Gerda afleverede også 2 “toppe” dvs oversider til tæpper, som vil blive gjort færdig af monteringstanter (som mig f.eks.).

På den måde og ved samarbejde på kryds og tværs – også på tværs af DK, får vi frembragt de helt unikke og søde tæpper til en masse børn, som kan glæde sig over dem hele deres liv, idet de forbinder dem med den gode oplevelse, de har haft af et ophold på et julemærkehjem. Det er en dejlig tanke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *