Hårdt arbejde !

Efter at jeg havde pakket puttetæpperne ud, har jeg brugt næsten hele dagen på at redigere billeder, og jeg er godt og vel halvfærdig! Alle tæpper modtaget lørdag kan nu ses på Projekt Puttetæppers hjemmeside, og på Facebook, og der kommer mange positive kommentarer. Det kan jeg godt forstå, for hvor er det smukke tæpper! Jamen tænk på, hvis de skulle gøres op i penge? Det kan slet ikke lade sig gøre, hvert eneste tæppe har en værdi på 1500 – 2000 kr i materialer alene, og dertil kommer den heldigvis gratis arbejdstid!

Jeg synes, det er helt udmærket, at børnene ikke har nogen anelse om, hvad sådan et tæppe, som de får som personlig kærlig gave, er værd i kolde kontanter. Men jeg tror, de fornemmer kærligheden, der ligger i det smukke arbejde!

Når jeg har travlt, er Diki helt klar over det, så han følger mig stilfærdigt fra rum til rum og finder en plads, han har mange hyggepladser – her ligger han lige nu – helt tæt ved mig:

290816 diki

Her er nogle få eksempler på smukke, søde puttetæpper fra lørdag – mange flere kan ses HER. I morgen kommer de sidste billeder.

1608 conny knudsen og bodil johansen 1608 irma sørensen 6 1608 linnea hassing nielsen 1608 lisbeth adrian 3 1608 lotte klint

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *