Service til en UFO

ufo hannes månedstæppe 2015

Jeg har fået en meget fin UFO til at lave færdig til et puttetæppe.

Der er 20 blokke til en “sampler”, og jeg kunne godt se, at der var noget bekendt ved den. Og ja, det er HANNE’s månedstæppe 2015, hvor alle blokke er forskellige, syet i samme stoffer.

Det hele var med, blokkene er pænt syet, sidestolperne er syet på, en enkelt blok er ikke syet helt sammen, men det er lige til at gå til – hov! der mangler 7 stolper!

Hvad gør man så? Jo jeg sendte en mail til HANNE, om hun havde mere af stoffet, og dagen efter lå der nu et stykke stof i min postkasse! Det kalder jeg SERVICE, men det er hun også kendt for.

Så nu kan jeg få det søde tæppe færdigt, og helt ærligt: jeg trængte lige til et stille håndarbejds-projekt efter mange maskinsyede + diverse lukkekanter på tæpper, som andre har syet + et travlt Træf sidste weekend, hvor der var så meget, der skulle pakkes, pakkes ud, transporteres, pakkes og pakkes ud igen – osv.

65 lisbet brink og annie brink-koch

Forresten har vi for ikke så lang tid siden fået toppen til samme månedstæppe til samme formål, der var bare 28 blokke, men med ekstra kanter syet på skal dette nok få en god størrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *