Nyt strikketøj – igen?

Jeg ved, at jeg ikke er alene! Jeg kan ikke modstå fristelsen til at begynde på et nyt strikketøj, selv om jeg har flere i gang i forvejen! Jeg ved ikke, hvorfor den “afhængighed” ligger i mange inkarnerede strikkere, men det gør den.

chrysanthemum-sjal

Da jeg besøgte Gårdbutikken Katrinelund forleden, faldt jeg pladask for dette smukke sjal, strikket i et ualmindelig lækkert garn fra Filcolana, hvor de 2 farver i den grad spiller med hinanden.

garn-1 garn-2

Så jeg har vundet det flotte multifarvede garn op og er i gang – det er lækkert, kan jeg godt røbe! – sammen med det ensfarvede lys-grå-grønne.

Det betyder ikke, at andre strikketøjer “dør” – nej jeg skifter imellem dem, og så kan nogle tage længere tid end andre 😉

 

2 tanker om "Nyt strikketøj – igen?"

  1. Ih hvor jeg beundrer dig, du er så kreativ ,så iderig og jeg bliver så glad og i godt humør når jeg læser dine mange forskellige ture/ besøg ude i det ganske land.
    Jeg nyder det hele og må lige ind og læse/ se alle de dejlige billeder som du får taget og tak for det.kate

  2. Tak Kate – det er jo en fornøjelse for mig først og fremmest! Men jeg er da glad for, at andre kan få noget ud af mine skriblerier og billeder.
    Der kommer mere lige om lidt fra dagens udflugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *