Ih, jeg elsker det!!

At jonglere med stof og mennesker – det er lige noget for mig.

Jonglere med mennesker? Jo, for i Projekt Puttetæpper er der jo mennesker – både på den ene og den anden måde, voksne patchworkere og børn.

Og i dag har jeg næsten færdigtegnet det nye puttetæppe-mønster for 2017, der mangler kun nogle detaljer, så skal mine kompagnoner i styregruppen læse korrektur, og så kan det gå i trykken.

Én har fået en fortrins oplevelse, idet hun har sagt ja til at sy jubilæumstæppet for 2017, så hun har fået en foreløbig tegning af mønsteret, så hun kan komme i gang.

2 andre har i dag sagt ja til at sy 2 andre jubilæumstæpper, nemlig for årene 2006 og 2016. Og det betyder, at alle 21 jubilæumstæpper er under udarbejdelse, et par stykker er endda færdige.

Det gør mig glad!

Jeg arbejder selv på at sy blokke efter det nye mønster, så vi kan præsentere det, når det er færdig trykt. Vi har allerede bestillinger!

Og så dukkede der lige nogle blokke op, som jeg har syet efter 2016-mønsteret. De blev til overs, da jeg syede dette tæppe med mønsteret sidste år:

Jeg holder rigtig meget af det mønster, og nu er det snart deadline – 1. februar – for aflevering, så jeg vil lige sy nogle flere blokke. Måske kan det blive til er helt tæppe – men hvis ikke, gør det heller ikke noget, for alle de syede blokke, vi modtager, bliver sorteret efter farver, og derefter syet og quiltet til færdige tæpper af vores “monteringstanter” !

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *