Ren nostalgi!

Her er den første af Sørens smalfilm, som ældstesønnen og hans søn Christian har overspillet og lagt på youtube:

Det er virkelig den rene nostalgi! September 1971 – Københavns ZOO sammen med nære venner. Lige hjemkommet på ferie fra Grønland med atlantskibet “Skotland”, og med yngste pode kun 1½ måned gammel i lånt barnevogn.

Se alle dyrebillederne med det i baghovedet, at det var film, vi skulle vise vores børn tilbage i Grønland – det var meget begrænset, hvad vi havde af dyr at kigge på! –  og vi havde ikke TV. Samtidig var det dejlige billeder af vore børn samt vennerne og deres børn!

Det er datteren i blå frakke og buksedragt (syet af Mor her!), og ældstesønnen i blazer! Fine skulle de være!

Jeg er meget imponeret over kvaliteten af overspilningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *