Er det mon noget for mig???

Mail modtaget i går:

God dag,

  Jeg er den administrerende direktør på det industrielle og Commercial Bank of China (ICBC). Jeg har en gensidig business forslag, som henviser til overførsel af en stor sum penge til en konto i udlandet, med din hjælp som udlænding partner som modtager af midlerne. Alt om denne transaktion vil ske lovligt uden bro af finansielle myndighed både i mit land og jeres. Hvis du er interesseret, bedes du besvare tilbage gennem min private e-mail skrevet nedenfor, og jeg vil give dig mere information og projektet, så snart jeg modtager din positive respons.

(Jeg udelader mailadressen for en sikkerheds skyld – hvem ved, om nogen kunne forsøge sig HA -HA!)

Med venlig hilsen,

Administrerende direktør.

ICBC .Kinas

Er der nogen, der falder for sådan en ubehjælpsom svada? eller måske bare er nysgerrige? Jeg kan dy mig og nøjes med at markere afsenderen som “uønsket”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *