Kongeligt besøg i Sisimiut Holsteinsborg 1960

Som den anden af Sørens film blev den, han var mest stolt af, “Kongefilmen”, som han kaldte den, digitaliseret af ældstesønnen og Christian, og den kan nu ses på YOUTUBE.

Søren drømte om at få den lagt på en DVD og sende den til Museet i Sisimiut, så de kunne se den deroppe. Det kan de nu! Og mange andre også. Jeg har lagt den på en Facebook-gruppe, der hedder “Gamle billeder fra Sisimiut”, og det kan allerede ses nu, at der er nogen, der glæder sig over at se den. Nogen er der vel tilbage fra 1960, og så kan jeg se, at der er familiemedlemmer, der er glade for at se den. Det ville have frydet Søren!

Man kan godt se, at den originale 8 mm film er slidt, men den har godt nok også været vist mange gange! Selvfølgelig for familie og venner, men også i forsamlinger, hvor Søren var ud og vise billeder og film, han havde taget deroppe.

4 tanker om "Kongeligt besøg i Sisimiut Holsteinsborg 1960"

  1. Kære Hanne.
    Jeg tænkte på – helt alvorligt – om ikke det ville være en god idé, at kontakte dronningen via hjemmesiden: “Kongehuset” og finde e-mail adressen der, for at gøre hoffet opmærksom på, at denne video findes, og at den kan se den på You-Tube. Jeg tror det vil more hende at se den.
    Den ser spændende ud.
    God week-end fra Diana

  2. Jo, det havde jeg da også forventet – det kom ikke bag på mig. Jeg ville bare have det bekræftet fra hestens egen mund, for det modsatte ville også have overrasket mig. God week-end fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *