Skrivedag

Nogle gange om året er jeg “journalist” og skriver indlæg til Kludemagasinet, medlemsbladet for Dansk Patchwork Forening.

Sådan en dag har jeg haft i dag – faktisk et ret omfattende indlæg i anledning af Projekt Puttetæppers 20 års jubilæum.

Det er ikke noget, jeg tager let på! Der skal tænkes, skrives, redigeres, og det skal fortælle noget om emnet. Sommetider er det meget tungt, og jeg skal virkelig bryde mit hoved. Men i dag kom det løbende ud af fingrene – det var en god oplevelse! Og mine korrekturlæsere samt redaktøren af bladet var rigtig godt tilfredse!

Det er fint at have nogen til at læse korrektur, for der er altid et eller andet, det er “smuttet” eller kan udtrykkes bedre, så det benytter jeg mig gerne af.

Jeg tænker faktisk tit, når jeg læser avis, at der burde have været en korrekturlæser ind over teksterne, for der er mange “smuttere”.

Det er ikke noget nyt, at jeg kan lide at skrive. Allerede som 13-14 årig spejder skrev jeg daglige indlæg til Kerteminde Avis om, hvad der rørte sig i en Jamborette (spejderlejr med international deltagelse), som jeg deltog i som spejder i Kerteminde.

Og jeg havde også planer om at blive journalist, men bladet, som jeg var lovet en elevplads på, måtte lukke (før jeg startede) – så det blev ikke til noget.

Det har også været fint nok at skrive på hobbyplan, bl.a. masser af breve fra min tid i Grønland, og hvad der ellers har været i årenes løb af bidrag til foreningsblade, læserbreve i aviser – ja, og så min “Grønlandskrønike” her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *