Påske med sommerhus-indvielse

Min niece, som er Gudmor til Victor, havde inviteret til indvielse af hendes nye sommerhus, som hun har fået nøglerne til for mindre en 2 uger siden. Det ligger et sted, som vi slet ikke har været kendt med, syd for Kalundborg, med ikke alt for lang køretid fra København, hvor hun bor.

Det var jo spændende! Jeg kunne køre med Christian og hans Far derover, og tog toget hjem fra Slagelse, da de skulle videre til København, og Victor og hans Far og Mor holder hele deres Påske der og hjælper med praktiske ting.

Det er et dejligt hus, med god plads og en dejlig udestue og træterrasse. Det er imponerende, hvor meget, der fulgte med af inventar, masser af møbler, køkkentøj og alt muligt andet. Så det var lige til at flytte ind i. Der er også et fint anneks, hvor jeg skulle sove – dejligt, MEN jeg opdagede ikke, at der var en lille el-radiator, og det var mildt sagt meget koldt vejr, så jeg hundefrøs, indtil jeg fik lagt en ekstra dyne ovenpå min egen! Jeg overlevede!

Victor er helt vild med Christian, og Christian er så sød til at beskæftige sig med sin lille fætter, som lige har fået sin første rigtige cykel, men endnu ikke helt kan styre den!

Det var også Christian, der assisterede, da vi havde haft besøg af påskeharen, mens vi var en tur på stranden (skøn strand ud til Storebælt og Jammerland bugt).

Det er jo utroligt, så mange farvestrålende påskeæg, sådan en hare kan finde på at lægge! Som altid i vores familie blev alle æg delt op mellem Victor og Christian (samt en ekstra pose fuld til Christina, der ikke var med, fordi hun har fritidsjob.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *