Pyh ha – nu tror jeg, det mest er rettet

Det var ikke voldsomt mange fejl, der skulle rettes, men det var svært at finde ud af, hvordan de skulle byttes rundt – billederne af de 130 tæpper, vi modtog på Tæppetante-træf i lørdags.

Det blev ikke nemmere af, at tæpperne er spredt for alle – nåh ja, så 4 – vinde! Nemlig sendt med 4 forskellige personer til aflevering på på julemærkehjemmene, så jeg havde kun den skrevne liste og nogle små sedler, der havde siddet på tæpperne at gå efter.

Men tæppetanterne har være utroligt hjælpsomme og søde, nogle har skrevet, at det er lige meget, hvem, der har syet de enkelte tæpper, bare billederne af alle de smukke tæpper er der,

Nej, selvfølgelig skal der navne på. Tæpperne er SÅ forskellige! Smukke, søde, sjove, kunstneriske – dejlige allesammen. Og patchworkerne skal have lov at være stolte af deres tæpper!

Det kan jeg roligt sige, for jeg har ikke del i nogen af dem overhovedet! Jeg har ikke engang syet lukkekant på nogen af dem – det gør jeg ellers tit, men ikke denne gang. Det var jo tæpper, som tæppetanterne selv kom med, og som de enten selv havde syet det hele på, eller som de havde syet færdige af UFO’er eller toppe, som de havde monteret og quiltet. Det er selvfølgelig det allermest spændende!

Tak for hjælpen – skulle der være flere forkerte navne, så retter jeg stadig gerne.

En af de sjove ting ved at redigere billederne, er, at nogle af billederne ser temmelig blege og kedelige ud, indtil jeg får dem under behandling – det er sjovt, når man er så heldig at kunne den slags! Og det er IKKE snyd! Det er kun at gøre farvene mere klare og skarpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *