Post Nord!

Hvad er det, der foregår? Alle vegne i DK klager man over utroligt lange leveringstider på ganske almindelig post! Det har jeg som bekendt også beklaget mig over flere gange.

Denne gang var det ikke lang leveringstid – men forkert postkasse! Ja, jeg ved godt, at det altid har kunnet ske, at noget havner i en forkert postkasse, jeg har selv flere gange bragt forkert anbragte breve eller medlemsblade hen til et hus, der ligger på en vej, hvis vejnavn ligner der, hvor jeg bor – ja: flere gange!

I dag kom min søde nabo for at aflevere min post, som var lagt i hendes postkasse, og det er, hvad der kan ske. Men da jeg så senere på dagen læste på Facebook, at andre havde modtaget Kludemagasinet, Dansk Patchwork Forenings medlemsblad, i dag, og det ikke var mellem det, jeg havde fået af naboen, tænkte jeg, at jeg hellere måtte kigge efter i postkassen – og der var det jo! Altså postbuddet har lagt noget af min post i naboens postkasse og noget i min!

Normalt ville det ikke hidse mig op, men sammenlagt med alt det andet, mange klager over vedr. Post Nord, så blir jeg sur!

Nu er jeg faldet ned igen, efter at have scannet bladet og set, at der er mange interessante artikler – så det vil jeg glæde mig til at fordybe mig i!

Og så går jeg iøvrigt og græmmer mig på Landsstævnets vegne! Hvor er det synd, at de får sådan et vejr til deres store og flotte arrangement! Jeg kender det jo så godt fra flere af de “Blå Sommer”-lejre, som jeg har været en aktiv del af i sin tid. Der var også nogle gange, hvor vejrguderne var ualmindeligt hårde ved os! Især i 1985, hvor allerede forlejren, altså før børnene ankom, var ved at drukne i regn og mudder! Jeg husker endnu den klamme fornemmelse af fugtige gummistøvler, som jeg var nødt til at stikke fødderne i om morgenen! Og lugten af sur, våd halm, som blev strøet ud på alle veje! Og Søren, som kørte i rutefart mellem vores underlejr og Fjernvarmen i Haderslev, hvor vi tørrede 100-vis af soveposer hver dag!

Men vi havde altid en god oplevelse alligevel!

2 tanker om "Post Nord!"

    • Den første “Blå Sommer”, og første gang alle måtte være, også minispejderne. Jeg var i informationen i én af de 5 underlejre, det var ikke kedeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *