Lidt nørdet?

I aftes blev jeg færdig med lukkekanten på det 3. af 9 flotte toppe, som Anette Jacobsen har syet og Laila Brøgger har quiltet. Det var efter, det blev så mørket, at jeg ikke kunne fotografere. Men jeg skal helst fotografere lige efter solnedgang eller meget tidligt om morgenen, fordi min tørresnor vender sådan i forhold til solen hele dagen, at der bliver genskin på billederne.

Så hvor tosset er man? Jo, da jeg alligevel var på toilettet kl 6, gik jeg lige ud og tog billedet! Og så i seng en time mere!

Det er imponerende, at Anette syr alle de toppe med små firkanter – kun 4 x 4 cm – sikke et arbejde, i hånden!

Men nu holder Laila og jeg lige en pause. Vi skal lige holde lidt ferie. Jeg havde håbet, at jeg nåede dette, for nu skal jeg pakke til ferie.

Jeg er nødt til at have noget håndarbejde med på ferie, ellers blir jeg rastløs, og det skal min familie ikke døje med! Men hvad?

Jo strikketøjet er påbegyndt. Men sytøjet var jeg voldsomt i tvivl om – jeg har flere ting at vælge imellem! En gammel UFO blev fundet frem, men den er ikke lige til at gå til, så den må vente. Mit nybegyndte color-wash quilt kræver alt for meget medbragt. Men i går fandt jeg den rigtige løsning, nemlig nogle blokke, som jeg syede, da vi overvejede puttetæppe-mønster 2017, men valgte et andet mønster.

Det er perfekt til feriesyning. Det er i hånden over pap, ikke alt for stort eller småt, en enkel blok, som er nem at sy.

Her 4 blokke sat sammen. Det er bare at fortsætte, som det hele tiden var meningen. Så nu skal jeg bare have skåret stof og skabeloner.

 

2 tanker om "Lidt nørdet?"

  1. En meget smuk farve- og moenstersammensaetning i den blok, du vil arbejde videre med under ferien. Det skal nok blive et flot og lidt saerligt taeppe. Rigtig god ferie i Spanien ! Haaber du nyder oplevelsen paa trods af varmen. I de sydlige lande er der ofte aircondition paa vaerelser og faellesrum, det goer jeg altid flittigt brug af. Kender godt problemet.

  2. Tak Gitte – det ligner flere traditionelle mønstre, og det er tegnet af en af de aller dygtigste patchworkere, jeg kender. Jeg har hele tiden været begejstret for det, og jeg syede næsten en blok færdig i går aftes, så det er meget velegnet til feriesyning.
    Jeg har forsøgt at gardere mig i forhold til varmen og har anskaffet mig lette shorts, bluser og behagelige Ecco sandaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *