Før-fødselsdag

Jeg havde inviteret mine børn ud at spise i går aftes – fødselsdag på forhånd – fordi jeg skal pakke til ferie på selve dagen.

Café Cozy på Lystbådehavnen i Fredericia er et dejligt sted med en flot beliggenhed, hvor man kan nyde udsigten over havnen og alle de flotte både. Og så får man meget lækker mad.

De valgte selv – meget forskelligt: Wienerschnitzel med alt tilbehør (jeg kunne ikke spise det hele) – Stjerneskud med 2 lækre smørstegte rødspættefileter + 2 dampede, laks, rejer mm, lige noget for de unge! Specialburger til svigersønnen og en helt special burger til Victor: en burger uden kød = en burgerbolle med ketchup!

Hold da op, hvor var vi mætte! Og så tog næsten alle endda imod tilbuddet om at hente en stor isvaffel med syltetøj og guf i den tilhørende is kiosk!

2 tanker om "Før-fødselsdag"

  1. Det må du nok sige! Jeg kunne kun se til, for jeg kunne ikke engang spise hele min wienerschnitzel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *