Så er jeg klar…

…til at holde ferie!

Sytasken er pakket med skåret stof, skabeloner, tråd og nåle, limstifter, fingerbøl og alt andet, der skal bruges til at sy blokke til et tæppe. Alt undtagen saks – for det må jo ikke medbringes i flyet. Derimod en praktisk lille “medaljon” med kniv indeni, så man kan skære sin tråd inde i hakkene, rigtig smart.

Såvel medaljon-kniven som tasken er en foræring fra Ann i Vancouver i 2003, da jeg var på vej til Filippinerne for at besøge min svigerdatters familie.

Den er super praktisk, fylder ikke meget, men rummer mange ting, som jeg har brug for.

Jeg har pakket det meste af dagen, gjort både sy- og strikketøj klart – og selvfølgelig mit eget lette tøj, for det siges at være meget varmt i Spanien! Solbeskyttelse og after-sun-creme, badedragt (der er egen pool), ekstra briller, pillesorteringsæsker er pakket, solhat – men det fylder ikke voldsomt meget.

Og Dikis pakkenelliker er også samlet sammen og afleveret sammen med den dejlige hund (hvordan skal jeg dog undvære ham?) hos naboen. Han har hele dagen været klar over, at “noget” var under opsejling – men hvad? Det er spændende, hvordan det går! Men de kender jo hinanden godt, og hun er vant til at passe hund. Han får endda afveksling, for i weekenden skal han besøge Bodil og BeBe!

Jeg kom til at tænke på, at det er faktisk så længe siden som 2003 at jeg har været på ferie i hele 14 dage! Så det er ikke mærkeligt, at jeg har været lidt rundt på gulvet og har “pakket” i hovedet i mange dage.

Men nu er det hele på plads! Jeg mangler kun at slukke og pakke PC’en!

Godnat – det var godt, jeg holdt fødselsdagen i weekenden. I dag har jeg fået helt utroligt mange fødselsdagshilsner pr. tlf. og på Facebook, tusind tak, det var dejligt!

2 tanker om "Så er jeg klar…"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *