Ferie i varmen

Endelig blev der ro på, så jeg kunne lavet lidt billeder!

Det var en lang dag i går med afhentning kl 7, så vi kunne være i Billund til afgang 10.45. “Vi” = ældstesønnen m/ familie og mig, som har lejet et ualmindelig skønt hus i Alora, 40 km fra Malaga op mod bjergene, hvor de også holdt ferie for 2 år siden.

Flyveturen gik fint, sønnen havde sørget for at bestille pladser i god tid, så han kunne komme ind forrest med benplads efter at være liftet op i kørestolen.

Den lejede bil stod klar efter landingen, men vi var lige lidt i panik, da det så ud til at der manglede en kuffert – det gjorde der ikke, den stod bare lidt gemt og var ikke kommet ind i bilen.

Jeg må jo give dem ret i, at det er et flot hus med den skønneste beliggenhed, med afstand til andre huse, og et venligt bestyrerpar, der bød os velkommen og havde sørget for ramper til kørestolen.

Huset er stort med en kæmpestor grund  Der er 4 store dobbeltværelser med hver sit badeværelse, mit er næsten en lille lejlighed med både brusebad og badekar+ toilet og walk-in-closet! Alle 4 værelser ligger i hver sin ende af huset, og i midten er der stue/køkken .- der opholder vi os ikke meget! Indbygget er en overdækket terrasse, og det hele ligger omkring en meget stor terrasse med swimming-pool og masser af smukke blomster, træer og buske.

Efter udpakning kørte vi på indkøb og spiste derefter på en lillecafé

– i smukke omgivelser.

Natten gik bedre end ventet – jeg frygtede varmen, men åbne vinduer med myggenet og en el-vifte hjalp på det.

Og morgenmaden på terrassen var skøn!

En udflugt til Malaga fyldte det meste af dagen, med indkøb på marked..

Der blev købt masser af frugt, saltede nødder og chips + en ny gps til afløsning af den telefoniske. Men det var godt nok varmt, så..

..den første tur i poolen for mit vedkommende gjorde godt!

Nu fik jeg blogget, så må vi se, hvordan de kommende dage går!

Humøret er fint, og de 45 grader, som det siges, at vi har, kan kun løbe op til 32, vi ligger jo ikke så lagt fra kysten og oppe i bjergene,

 

2 tanker om "Ferie i varmen"

  1. Kære Hanne.
    Hvor er du heldig at have en familie, der “gider” have dig med på ferie. Jeg kan godt forstå, du/I nyder. Fortsat god ferie fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *