Uheld og strikketøj

Det gik galt til morgen! Søren faldt, da han stod ud af sengen uden at vente på min hjælp. Og det endte med en tur på skadestuen, fordi hjemmesygeplejersken var bange for, at noget var brækket. Det var der heldigvis ikke, og de var så utroligt søde og behandlede ham så godt. Men igen: ventetiden! Ventetiden på at komme ind til røntgen, ventetiden for mig, mens han var derinde, ventetiden på at få at vide, hvad de kunne se på billederne, og sidst, men ikke mindst 5 timers ventetid på at komme hjem med Falck. Heldigvis nåede jeg at snuppe mit strikketøj med foruden Sørens medicin, så jeg fik da strikket et stykke på den lille “Top med vingeærmer”

top-m-vinger

..i Hjertegarn Blend Bamboo – superlækkert! opskrift her.

Men Søren havde ikke fået en bog med, så det var kedeligt! Da vi havde været der 2½ time og ventet på Falck 1 time, syntes han, jeg skulle køre hjem og lufte Whisky. Heldigvis var jeg selv kørende, for hvis Søren skulle blive indlagt, ville jeg jo ikke blive kørt hjem af Falck. Så jeg kørte hjem til den dygtige hund, der havde klaret sig flot, selv om han ikke havde fået sin formiddagsluftetur. Og så fik jeg hele huset gjort rent, mens jeg ventede på at Søren kom hjem. Jeg kontaktede også hjemmeplejen og fik en let kørestol til låns, så det er nemmere for Søren at komme omkring, både herhjemme og ude, når hans ben nu driller. Men det var utroligt svært for ham, selv med Falck-folkenes hjælp, at komme op ad trappen, så vi må overveje, om sengen skal flyttes herned.

Jeg fik min svigerdatterens vest vasket (i maskine på 15 grader) og klar, den er så lækker.

vest-i-ret-og-vrang

Fakta: “Vest i ret og vrang” fra Katrinelund

Garn: 150 gram Drops Alpacca + 150 gram New Zealandsk lammeuld

rundpind nr 5 og dobbelt garn

Utroligt godt mønster og kun sammensyning på skuldrene, det kan ikke være nemmere

Skøn pasform, jeg håber at kunne vise billede med indhold senere.

Og så er jeg hoppet med på Mariannes “Farveladetrøje-strik-along”

farvelade

..jeg har valgt lilla/turkis farver, og jeg synes, der både dejlige farver og skønne bløde garner. Og så er det jo et rigtigt TV-strikketøj eller avis-læse-strikketøj (jeg elsker at læse og strikke samtidig, det har jeg gjort, lige fra jeg var barn). Det kører bare derudad og så er det sjovt at skifte mellem garnerne!

3 tanker om "Uheld og strikketøj"

  1. uha! held i uheldet at der ikke skete ham noget alvorligt. og du er ligeså produktiv som vanligt kan jeg se, dejlige strikketing du har gang i.
    kh.fra Island
    Frida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *