Det gik da godt!

Det gik simpelthen rigtig fint med mit lysbilledforedrag om mine år i Grønland på Nordbo.

Der var næsten helt fyldt op med deltagere, og de var helt med – så jeg kunne godt fortælle vitser undervejs. De var også glade for billederne, kunne jeg tydeligt mærke, og der var flere, der bemærkede, at jeg da vist var en modig ung pige, når jeg som 22-årig rejste til Grønland uden at kende nogen som helst, og taklede de meget primitive forhold uden at kunne ringe hjem!

Ja, det er jo nok rigtigt.

Jeg traf også en gammel spejderven, som jeg ikke har set i mange, mange år, det var dejligt! Med lidt besvær kunne vi kende hinanden og give hinanden et knus!

Og så fik jeg nogle flasker rigtig lækker rødvin som tak, det er jo heller ikke at kimse af!

3 tanker om "Det gik da godt!"

    • Nej hun er på holdet lige før mig om onsdagen.
      Jeg har haft en fornemmelse af hvem hun var, fordi jeg mente jeg kunne kende hende, men vi har ikke snakket sammen før i dag da hun henvendte sig.
      Jeg tror det er 15-20 år siden jeg sidst havde set hende selv om vi bor i samme by.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *