Pyh ha! Så gik den dag ved pc’en!

Det var drøjt! Jeg har abejdet hele dagen ved pc’en + lidt til og har ikke fået aftensmad endnu kl. 21.10.

Jeg har lavet tekster og billeder til det næste nummer af Kludemagasinet, og det tage altså tid, når det skal gøres ordentligt! Både en lille artikel om et aktuelt emne, og så et trin-for-trin mønster med mange billeder, som skal være i en høj opløsning, når det skal trykkes. Nu må vi se, om det kan bruges.

Ind imellem var jeg så lige en tur ovre i Fælleshuset sammen med en af mine naboer, som er den praktisk håndværker her i foreningen og altid er flink til at hjælpe! Jeg har skiftet nogle af patchworktæpperne ud med nye, som så kan hænge et stykke tid. De 2 af de 3 nye tæpper skal videre til et julemærkehjem, men ikke før efter nytår, og det er stadig mine tæpper, så nu kan de få lov at blive udstillet nogle måneder. Så må vi se, hvad mine naboer synes om dem. Vi skal til fødselsdag derovre i morgen formiddag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *