Forrygende uge!

Gæster i 4 dage, Mortens aften, og en 21 års fødselsdag! Lige oveni hinanden – det har været SÅ hyggeligt, men kræfterne er ikke helt, hvad de har været, så jeg er lidt træt nu!

Efter ønske fra sjællænderne, Jette, som er min veninde gennem 53 år og hendes veninde Lis besøgte vi Kunstmuseet Aros i Aarhus onsdag.

Jeg har aldrig været på Aros før, og det en stor oplevelse. Der var nogle specialudstillinger, som vi skulle se, det var interessant (og godt bevogtet!) men nu ikke lige vores smag.

Vi var mere for de klassiske malerier!

Og så spiste vi iøvrigt også en dejlig frokost i caféen.

Derefter kørte vi til Moesgaard Museum. Det nye vel at mærke – det gamle har jeg besøgt for mange år siden. Vi havde ærligt talt lidt svært ved at finde vej og kørte forkert 2 gange, bl.a. ind på en bus-vej med chikaner, det var ikke så fedt!

Men vi fandt museet, havde bare alt for lidt tid, så det må vi gøre om en anden gang.

Jeg havde lavet Gule Ærter til både 1. og 2. aften, så det var rart at komme hjem til efter en træls køretur i mørke og regnvejr.

Jette har for flere år siden syet et flot sengetæppe i japansk foldeteknik til sin datter – med lidt hjælp fra mig. I mellemtiden har datteren fået en større seng, og Jette havde selv fundet på en godt mulighed for forøgelse i en bred sort kant. Den fik hun monteret og syet på ved mit hæve-sænkebord og min symaskine, og det blev vældig flot:

Det er så stort, at det ikke kunne vises i fuld størrelse, men her er 2/3 af tæppets bredde og fuld længde, samt…

..bagsiden!

Mortens aften havde vi ældstesønnen og familie til andesteg, det var en rigtig god and, jeg havde købt i Brugsen, som ellers ikke havde ret stort udvalg!

I formiddags pakkede mine gæster sammen og kørte til Sjælland, og jeg fik ryddet lidt op, før jeg tog til 21 års fødselsdag hos Frederik, mit ældste barnebarn, som er flyttet hjemmefra og havde inviteret sin familie på eftermiddagskaffe og aftensmad i sin delelejlighed, hvor han og 2 andre unge mænd har hver sit værelse + køkken, bad og fælles stue. Lidt trangt, men praktisk indrettet og hyggeligt. Frederik havde selv lavet mad: kakao og kaffe med boller, og til aften en chiligryde med pasta, stærk, men dejlig! Flot, Frederik!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *