Quilterammer til salg

For en anden quilter sætter jeg disse 2 Danewood quilterammer til salg, da hun ikke bruger dem. Den lille er aldrig brugt. Danewood Quilterammer, dansk produkt, fremstilles ikke mere, men er super god håndlavet kvalitet (den aller bedste).

Den store, ovale quilteramme måler 70 x 48 cm og står på den medfølgende fod ved hjælp af et flexibelt system, der betyder, at den kan bøjes og drejes, så man få en behagelig arbejdsstilling. Foden kan reguleres i højden. Quilterammen er kun brugt få gange.

Den lille quilteramme måler 37 cm i diameter og kan via et flexibelt led sættes på den samme høje fod. Den lille quilteramme er aldrig brugt.

Jeg formidler kontakt til sælgeren, som oplyser salgspris og aftaler salg.

Henvendelse til mig på hanne@kludekoner.dk

 

 

2 tanker om "Quilterammer til salg"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *