Modige pensionister!

Min kære yngste lille søster på 69 år og hendes mand (siden de var 14 år) er ikke kede af det mht sejlsport. De har sejlet hele deres liv – mest folkebåd – og for et år siden købte de en meget større båd “Amanda”…

..som de havde vilde planer med! Efter lidt “øvelse” = først sejladser sommeren over i danske farvande, og fra august til oktober fra Kerteminde til Las Palmas med ophold i diverse franske og portugisiske havne, med skiftende venner som gaster, deltager de nu i en Atlanterhavs-kapsejlads fra Las Palmas til Caribien!

Søster Lotte og svoger Erik til venstre sammen med deres crew før starten på Atlant kapsejlads.

De har været hjemme i oktober, og nu starter sejladsen efter flere dages forberedelser: vask af båden, indkøb til ca. 3 uger mm.

Rigtig god tur!

Vinteren bliver tilbragt derovre i det varme klima, det skal nok blive dejligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *