Julekort

For første gang i mit voksenliv, dvs siden jeg flyttede hjemmefra som 18-årig, har jeg ikke sendt julekort i år!

Det er faktisk synd, at den gode gamle skik er gået til! Jeg giver Post Nord en del af skylden, for hvem vil sende kort uden at vide, om de kommer frem og hvornår? Og så er det blevet uforskammet dyrt.

Men selvfølgelig har Internettet også sin del, for det er jo så nemt!

Jeg har modtaget 1 julekort – og måske er det sigende, at det er fra Belgien!

Jeg “plejer” at sende mange, håndskrevne + medfølgende med billeder, lavet på pc’en.

Men det er slut!

Jeg vil dog gerne sende en kærlig hilsen til mine følgere her på bloggen! Glædelig Jul!

7 tanker om "Julekort"

    • Tak Frida! Det håber jeg også, det bliver i Svendborg, og der har jeg hørt fra mange andre webstrikkere, at det er så godt!
      Glædelig jul og godt nytår til dig og dine!
      Hilsen, Hanne

  1. Glædelig jul med eller uden julekort sendt med Post Nord, men at skyde skylden på Post Nord er forkert, da det er Folketinget, der har besluttet, at breve kun skal omdeles to gange om ugen og portoens størrelse.

    • Kristine. Det gjorde folketinget efter ønske fra PostNord da de eller ikke kunne levere. Det kunne de så alligevel ikke 😉

        • Kristine – det var vel Post Danmark, der kørte af sporet, og Post Nord fortsatte, det er en kendsgerning, som de ikke kan løbe fra. Folketinget forsøgte for sent at sætte ind, men det oprindelige Post Danmarks arrogance og fuldstændige mangel på forståelse for et moderne samfunds ageren har kostet dem først og fremmest kunder, og derefter økonomien.
          God jul til dig og alle andre læsere her!

  2. Kære Hanne.
    Ja, jeg “gider” heller ikke sende kort mere – og jeg er så ærgerlig, for jeg har før med stor fornøjelse brugt meget tid og gjort meget ud af hilsener og sødt indhold til stor glæde for modtagerne. Men det er også slut nu.
    Jeg modtog også selv kun eet kort – fra mit barnebarn på 12, der bor i Sverige, og det er jeg til gengæld meget glad for, da det er det første selv-skrevne fra hende.
    A pro pos glæde for hunde – er hun begyndt at gå med/passe en hun nogle gange om ugen – dels for at lære ansvar over for dyr, som hun elsker – (drømmer om en hest) – dels fordi hun elsker hunde, og vil gerne tjene lidt lommepenge til at spare op til hesten.
    Glædelig juledage fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *