Utroligt smukke tæpper

Nu blev jeg færdig med puttetæppe nr 2 fra City Quilterne, og jeg fik med megen møje taget billeder af dem begge 2! Det var svært at få dem til at hænge bare nogenlunde stille i den kraftige blæst, vi havde – ikke bare i går, men også i morges.

Jeg prøvede – ventede på vinden – prøvede igen – og frøs mine fingre så meget, at jeg har lidt ondt i fingerspidserne endnu, mange timer senere!

Men billederne blev da meget gode, og tæpperne er så smukke:

Og det er altså meget bedre farver, når man fotograferer uden døre, sne eller ej!

Og nu er de hentet og på vej til Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde: 7 puttetæpper ialr + 9 sengetæpper.

Og min sofa er tom igen (så længe det varer!).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *