Besøg i Skjern

Birgith og jeg har været i Skjern i dag – der er godt nok langt over Hejnsvig til Skjern fra Fredericia – men Birgith kørte fra Hejnsvig i sin nye lækre 4-hjulstrækker, så det var bare at nyde det!

I Patchwork Oasen demonstrerede og solget vi det nye puttetæppemønster, og det gik rigtig fint, der var helt klart nogle, der skulle hjem og prøve selv. Ikke mindst quilt-as-you-go teknikken, som birgith demonstrerede.

Helle, som ejer den dejlige butik, var igen gavmild og havde lagt stoffer til side til os! Det er en utroligt dejlig butik med mange skønne stoffer! Jeg fik da også handlet en lille smule selv! Det samme gjorde Birgith i lidt større stil! Hun fandt lige, hvad hun manglede til flere tæpper!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *