En lille sommersag

lilla-top

 

En lille sommersag til “min yndlingsmodel” har jeg fået strikket midt i alle mine frustrationer – det er nok godt for mig, at jeg kan stresse af, når jeg laver håndarbejde.

Jeg blev færdig med sommertoppen med vingeærmer i går aftes, så den er ikke vasket, og det varer nok også et par dage, før jeg kan fotografere den med indhold, idet Christina er på ferie på Møn med sin familie.

Jeg er rigtig godt tilfreds med den og tror også, den vil passe. Garnet er meget lækkert og blødt, og Christina blir vild med farven! Den kan jo bruges både uden noget under eller over en lille bluse, så jeg håber, hun får glæde af den.

lilla-top2

Str. 10 år, nemt mønster, strikket på Addi Turbo rundpind nr 3. Garn: Hjerte Blend Bamboo.

4 tanker om "En lille sommersag"

  1. Sikke en skøn trøje du har strikke Hanne. Den er bare så sød. Jeg har også strikket den til min niece, den var bare rød.
    Merete

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *