God fysik?

Der høre god fysik til at samle og udlevere puttetæpper og sengetæpper til julemærkehjemmene – gad vide, hvor længe jeg klarer det?

I aften har jeg pakket 58 puttetæpper og 5 sengetæpper, som jeg sammen med 2 tæppetanter kører til Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund med.

Gad vide, om vi kan være i bilen? Det fylder i hvert betragteligt!

Jeg kan ikke selv bære dem ud i bilen, men de er pakket i sække, og så må de 2 (yngre!) tæppetanter hjælpe med at bære dem ud.

Samtidig (fordi det er det nemmeste) har jeg skrevet adresselister til julemærkehjemmet, som gerne vil sende hilsner til dem, der har syet tæpperne. Det er også lidt af et puslespil, fordi der er flere om nogle af tæpperne, og adskillige har syet mere end 1 tæppe.

Men det bliver dejligt at aflevere dem og fotografere dem i hallen dernede, hvor nogle børn hjælper med at brede dem ud og samtidig lufter deres meninger om tæpperne!

Og nu er min sovesofa i arbejdsværelset TOM! (Så længe det varer). Der var godt nok læs på!

4 tanker om "God fysik?"

  1. Kære Hanne
    Du må glæde dig over, når du bruger dine muskler, bliver de stærkere, muskler kan man blive ved at bygge op. Med alt det arbejde tror jeg du kan blive ved.
    Det har kommunerne omsider fundet ud af, så nu bliver de inaktive sendt til genoptræning for at blive selv hjulpne, og det virker, mange ældre kan nu selv klare at gå i bad m.m. Vi har set det med vores nabo. God dag til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *