Det var sus i flaget i dag!

Der skulle holdes godt fast i flagsnoren i dag – både da vi hejste flag for hele 2 fødselsdage her i Byhaven i morges – og da flaget blev taget ned til aften. Min flaghejsningsmakker og jeg snakkede faktisk om, hvor længe vi kunne blive ved at have kræfter til det? Man kan roligt sige, at vi er et par ældre damer 😉 , men vi synes, det er hyggeligt, og vi kan ikke udpege, hvem der skulle afløse os? De, der kan, er stadig på arbejdsmarkedet og kan ikke stille op kl. 8!

Men vi kan og vil gerne, og nu er det 3 år siden, jeg trådte til som “vikar”, da hendes mand blev syg. Og vi klarede også i dag at trække godt i flagsnoren og fange flaget ind – det var ikke helt nemt!

Trods den tilbagevendte kølige luft, klarer min Kamelia sig fortsat fint! Jeg trækker den ind under udhænget om aftenen og ud i solen om formiddagen, i håb om, at de mange knopper folder sig helt ud! – se bare:

En tanke om "Det var sus i flaget i dag!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *