Rotterne er her igen!

Så har vi rotter igen! ØV!

Det er et par år siden, vi har mærket til det sidst, men i de 4½ år, jeg har boet her, har vi haft dem på besøg flere gange.

Denne gang var det min nye nabo, som havde bemærket, at der var skudt jord/grus op i skellet ind til mig, nøjagtig som for 2 år siden (men det vidste han jo ikke), og han havde skovlet ½ trillebør jord og grus væk, så der er helt sikkert gange inde under hans fliser! Ligesom sidst. Men han havde ikke tænkt i de baner.

Nu ringede en anden nabo i samme række, 2 huse henne, at de havde set en rotte spankulere rundt på deres græsplæne, og deres hund var blevet helt vild og havde jagtet den!

Jeg har faktisk haft tanken, for Diki har været meget interesseret i et hjørne ind mod naboen de sidste dage, men jeg har ikke set noget.

Nå, jeg havde jo allerede skrevet til kommunens “Rotte Web”, det kan min 95 årige nabo ikke, så det havde vi aftalt. Så kommer de og sætter gift kasser op igen! Den anden nabo gør det samme.

Der siges at være rigtig mange rotter, og rottefængeren plejer at sige, at vi er udsat pga jernbanen, som går lige bag vore huse. Af samme grund er vi blevet “forbudt” at fodre fugle, hvad vi er flere, der er meget kede af.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *