Havemand og vandgang

Jeg har haft havemand i dag – det var tiltrængt, for jeg kan ikke selv holde det, som jeg gerne vil have det. Og det er ikke en mønsterhave, men der var for meget ukrudt, og jeg får ondt i ryggen, når jeg selv prøver at holde det nede.

Der var også et par af de store krukker, der skulle flyttes – jeg har selv plantet til og plantet om.

Og der var et par ting, der skulle plantes fra krukker og ud i haven. Det klarede han flot!

Så nu ser det hele meget bedre ud!

Og så var Diki og jeg på besøg på Erritsø Butikstorvs Pinsemarked, hvor der er alverdens boder med pølser, øl, legetøj og gode tilbud af forskellig slags! Et af tilbudene er hvert år en gratis vask hos dyrlægerne. Det har vi ikke prøvet før, men det gik sørme fint! Diki stod på en overdækket pallestak, jeg fik plastikforklæde på, og sygeplejersken vaskede ham med varmt vand og sæbe, meget grundigt. Han opførte sig helt eksemplarisk, og han blev så lækker! Man skulle bare selv have håndklæde med, og det havde jeg. Og så var det jo dejligt vejr. De havde 4 vaskeplatforme i gang, i forskellige højde, og det var både små og store hunde, der fik en omgang.
Og så fik de også lige hilst på hinanden, det er Diki også god til!

Han blev også mærket igennem af en hundemassør, som mener, at han spænder lidt i ryggen og skuldrene, så måske skal vi benytte os af dagens tilbud og bestille tid til en gang massage! Hun spurgte, om han trækker – det gør han bestemt ikke, jeg har sjældent oplevet en hund, der går så pænt og afslappet, men derfor kan han vel godt have nogle spændinger.

Nå ja, så fik vi også en pose smagsprøver på hundefoder med hjem, dem kan vi bruge som godbidder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *