Dårlig arm efter fodboldkamp!

ØV! Det var for spændende, og så tabte de – de danske fodbold”drenge” mod Kroatien – de havde fortjent at vinde efter den kamp i går.

Jeg så kampen hos sønnefamilien, hvor jeg var inviteret til grill mad, og hvor vi nok fandt kampen lidt kedelig i 1. halvleg, blev der mere liv i den lille flok foran TV’et i 2. halvleg, og til sidst var det da helt vildt!

Men jeg har fået en rigtig dårlig venstre arm efter den kamp! For jeg strikkede som en gal, jo vildere det blev! Og det hævner sig, så jeg har sovet dårligt og skal i hvert fald ikke røre strikketøjet i dag.
Jeg har prøvet det før, og jeg tror, det er de samme bevægelser, der overbelaster musklerne.

Jeg må hellere holde mig til symaskinen i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *