Træt!

Det er på en måde urimeligt, at vi klager over varmen! Jeg tænker på, at jeg var “bange” for varmen sidste år, før vi rejste på ferie – og det VAR også meget varmt.

Nu er det DK, hvor vi ikke er forvænte med varme, og så klager vi!! Nej jeg klager ikke! Men det er meget udmattende, jeg er så træt! Jeg orker ikke ret meget, og jeg har frygtelig ondt af de mennesker, der skal passe deres arbejde, f.eks. min svigerdatter, der er sosu-hjælper i hjemmeplejen, hvor brugerne jo også har det for varmt, og hvor de må dække ind over de kolleger, der har ferie! Alligevel kom hun i dag og hjalp mig!

Jeg gør næsten ligesom mine søde naboer på 95 og 89 år: “Vi laver ikke noget om formiddagen – og vi laver SLET ikke noget om eftermiddagen!” siger de. Men de hygger sig på terrassen ligesom jeg gør, i skygge og med drikkevarer indenfor rækkevidde!

Diki har det ikke rigtig godt! Han søger selvfølgelig skygge, og heldigvis drikke han meget vand – jeg har sat en ekstra skål vand ud på terrassen – og i går gav jeg ham en tur under bruseren, fordi jeg syntes, han virkede sløv. Det hjalp helt klart, han fik lyst til at lege! Jeg kan jo selv tage et ekstra bad, det kan han ikke bede mig om. Så er det godt, vi kender hinandens signaler!

4 tanker om "Træt!"

 1. Jeg er sikker på at Diki er det helt rigtige sted. Blot løfte et knurhår og så bliver man hjulpet. Godt I har hinanden. Mon han kan komme med til Svendborg og blive noget for forkælet.
  Måske har jeg brug for en pels at tude i hvis jeg skal prøve kræfter med der patchwork mønster du ved . Ellers må jeg nøjes med at strikke.
  Jeg glæder mig vi ses igen

 2. Ha, ha – Anette! Det er jeg også sikker på!
  Nej han kommer ikke med til Svendborg. Han vil blive alt for forvirret med så mange ukendte mennesker, det er han slet ikke vant til, og så ville jeg være nødt til at have ham i snor hele tiden, det er han heller ikke vant til. Han har heldigvis et godt reservehjem, hvor han er glad for at blive passet.

 3. Hvordan har Diki det med isterninger?
  Nogle hunde forstår at slikke på dem, når de ligger i vandskålen.
  Andre knuser dem og skal selvfølgelig ikke køles på den måde.

  • Diki får ikke isterninger. Han har måske prøvet en enkelt gang for sjov, men det er ikke noget, vi bruger. Nu har jeg så læst, at det ikke er godt for hunde, fordi det køler for kraftigt!
   Derimod får han en gang imellem her om sommeren en lille rund ispind – altså flødeis, den slikker han i sig med stort velbehag og lige så forsigtigt, mens jeg holder den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *