Py ha! Jeg nåede det!

Jeg har købt en ny og hurtigere computer, som er ved at blive gjort klar til brug, og det glæder jeg mig selvfølgelig til.

Men det ville være det rareste for mig, hvis jeg fik alle billederne af puttetæpper, som vi modtog på DPF’s Træf i Odense i weekenden redigeret og lagt på plads på diverse hjemmesider, inden jeg skulle begynde at bruge den nye!

Og jeg nåede det! Jeg er lige blevet færdig med de sidste 10 ud af 88 billeder.

Det er jo lidt af et puslespil at få billederne redigeret og passet sammen med navnene på dem, der har syet dem. Nogle af dem er syet af 1, monteret og quiltet af en anden, andre har doneret mellemfor og/eller bagsidestof. Det står altsammen på sedler, som vi passer på at få sat bag på tæpperne, og så tager jeg billede af tæppet + af sedlen. Det virker! I stedet for, at vi skal skrive lister samtidig. Der er jo fejlrisiko hele tiden.

Det er der også på denne måde, for somme tider bliver der skrevet fejl, og det skal jeg så forsøge at fange og rette!

Jeg sidder jo og glæder mig helæt utroligt, mens jeg redigerer hvert enkelt tæppe > beskærer, minimerer, belyser og skærper – ja, det er et stort arbejde, og det har også tage flere dage – men det er dejligt at kunne præsentere tæpperne fint!

Her er nogle få eksempler:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *